DUGMA: THE BUTTON

DUGMA: BUTONI

Norway, 2016

Documentary

58 min

 

 

Director : Pål Refsdal

 

 

An intimate portrait of a group of very different suicide bombers working for Al Qaeda in Syria. From the Saudi who loves singing and fried chicken, to a 26-year-old white British convert who worries a lot about his new wife, this remarkable film embeds with an unlikely bunch of "martyrdom seekers", each waiting for their turn to go on a final mission, known by Jihadis as “Dugma”.

 

 

 

Screening on Monday 18 Sept - 20:00

Q&A Session in presence of the Director

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

Norvegji, 2016

Dokumentar

58 min

 

 

Regjizor : Pål Refsdal

 

 

Një portretizim nga afër i një grupi tepër të larmishëm sulmuesish vetëvrasës që punojnë për Al Qaeda-n në Siri. Nga Sauditi që i pëlqen kënga dhe pula e skuqur, tek një i konvertuar 26-vjeçar i bardhë, britanik, i cili shqetësohet shumë për gruan e tij të re, ky film i jashtëzakonshëm i ngjitet pas një turme gjithfarësh “që kërkojnë martirizim”, secili duke pritur radhën për të shkuar në një mision të fundit, i njohur nga Xhihadistët si “Dugma”.

 

 

Shfaqjet të Hënën 18 Shta - 20:00

Sesion Pyetje/Përgjigje në prani të Regjizorit

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice